Rx Apotheek Beste apotheek voor al uw behoeften.

algemene voorwaarden

Rxapotheek Drugs & Rc-chems Store biedt u toegang tot en gebruik van deze site op voorwaarde dat u zich aan deze algemene voorwaarden houdt. Door deze site te bezoeken, te browsen en te gebruiken, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan de sitevoorwaarden en alle toepasselijke wetgeving. Als u er niet mee instemt om elke keer dat u deze site gebruikt gebonden te zijn aan de sitevoorwaarden en de toepasselijke wetgeving of als u niet de bevoegdheid hebt om in te stemmen met deze sitevoorwaarden of deze te accepteren, mag u de site niet gebruiken.

Door gebruik te maken van de diensten van Rxapotheek Drugs & Rc-chems Store, wordt u geacht akkoord te gaan met alle verkoop- of dienstenvoorwaarden.

Een account aanmaken

• Om bepaalde functies van de Website te gebruiken, moet u een account aanmaken bij Rxapotheek.com en bepaalde informatie over uzelf verstrekken zoals gevraagd door het Klantinformatieformulier, waaronder uw naam, geslacht, e-mailadres, accountwachtwoord, mobiel telefoonnummer en factuur/verzendadres. Al uw registratiegegevens worden beschermd door ons privacybeleid.
• Wanneer u deze site bezoekt of ons een e-mail stuurt, communiceert u elektronisch met ons. U stemt ermee in om elektronische communicatie van ons te ontvangen en gaat ermee akkoord dat we met u kunnen communiceren via e-mail of door het plaatsen van mededelingen op deze website.

Betalingsvoorwaarden

• Al onze productprijzen zijn inclusief alle toepasselijke wettelijke belastingen.
• De Verkoper kan de Koper factureren voor de prijs van de goederen op, of op elk moment na de Koper te hebben geïnformeerd dat de goederen klaar zijn voor afhaling of verzending. Indien de goederen anders dan bij de verkoper moeten worden geleverd, kan de verkoper de prijs aan de koper factureren op of op elk moment na levering van de goederen.
• Wanneer een betaling van een klant vervolgens om welke reden dan ook wordt geweigerd of geretourneerd, is de klant verantwoordelijk voor het verstrekken van snelle alternatieve betaalmiddelen. In geval van wanbetaling zullen redelijke incassokosten en/of advocatenhonoraria worden bijgeschreven op de rekening van de klant.

Privacybeleid

Uw gebruik van de site houdt in dat u akkoord gaat met het privacybeleid van Rxapotheek Drugs & Rc-chems Store, dat door verwijzing is opgenomen in de voorwaarden. Lees ons privacybeleid, waarin wordt uitgelegd hoe we omgaan met persoonlijke gegevens die zijn verzameld door Rxapotheek Drugs & Rc-chems Store via de site.

Terugbetalings-/retourbeleid

• Vanwege landelijke en provinciale regelgeving kan onze drogisterij geen retouren op recept accepteren. We kunnen mogelijk een krediet autoriseren, dus als er een probleem is met een receptbestelling, neem dan contact op met de klantenservice van Rxapotheek Drugs & Rc-chems Store
• Breuken of fouten dienen binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling per e-mail te worden gemeld. Verkeerde goederen (exclusief cold chain goederen) dienen binnen 5 dagen na ontvangst van de bestelling ongeopend in de originele verpakking te worden geretourneerd. Breuken moeten samen met de verpakking worden bewaard en worden bewaard voor inspectie door de vervoerders.

Beëindigingen

Bij overtreding van een van deze algemene voorwaarden behoudt Rxapotheek Drugs & Rc-chems Store zich het recht voor om, zonder voorafgaande kennisgeving en naar eigen goeddunken, uw licentie om deze site te gebruiken te beëindigen en toekomstige toegang tot en gebruik van deze site te blokkeren of te voorkomen. .

Logo

Jouw enige echte
online apotheek!


Veel Gestelde Vragen

100% geld-terug-garantie

Contactloze verzending

Betrouwbare en veilige levering

Chat With WhatsApp